Delavnica na temo nasilja in spolnega nadlegovanja

Drage članice, dragi člani Združenja dramskih umetnikov Slovenije,

sprašujete nas, kakšni so bili izsledki ankete o spolnem nadlegovanju. Še enkrat hvala vsem, ki ste jo izpolnili. Podatke so že obdelali strokovnjaki iz področja psihologije in poročilo je skoraj pripravljeno. Izsledke vam bomo podrobno in poglobljeno predstavili na posebnem dogodku na festivalu Krafft v Kranju.

V mnogih primerih ne vemo, kako se vesti, ko se v naši prisotnosti dogaja psihično ali fizično nasilje, mobing ali spolno nadlegovanje. Če bi se radi naučili konstruktivno reagirati v takšnih situacijah ter aktivno pristopiti k oblikovanju spodbudnega kreativnega okolja, vas vabimo na
izobraževalno delavnico na temo nasilja in spolnega nadlegovanja, ki bo v petek, 15. aprila, ob 16. uri v prostorih Društva za nenasilno komunikacijo na Vojkovi cesti 1 v Ljubljani.
Trajala bo približno 3 pedagoške ure in je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, zato se čim prej prijavi na info@drustvodsi.si.
“Ko nisi ogrožen, reagiraj za druge, da bodo drugi reagirali, ko boš ogrožen sam.”
Ker je pomembno, da se v našem delovnem okolju vsi počutimo varno, saj se le tako lahko sproščeno posvetimo ustvarjalnemu procesu.

vaš ZDUS#znamiseneha