Konferenca o zdravstvenem stanju samozaposlenih  v kreativnih poklicih

Združenje dramskih umetnikov Slovenije vsem članom in članicam posreduje vabilo na konferenco o zdravstvu samozaposlenih v kreativnih poklicih, ki ga organizira Društvo Asociacija.

Konferenca se dotika tudi zdravstva zaposlenih v naših poklicih, zato vam priporočamo obisk, ki je brezplačen.

Prijavite se!

Hvala in lep pozdrav,

 Saša Pavček, ZDUS

 

 

Spoštovani,

v torek, 24. aprila 2018, od 9.00 do 16.30, v Poligonu – kreativnemu centru (Tobačna ulica 5, 1000 Ljubljana), Zavod Poligon skupaj z vsebinskima partnerjema Društvom Asociacija in Zagovornikom načela enakosti prirejamo prvo celovito konferenco o zdravstvenem stanju samozaposlenih  v kreativnih poklicih, na kateri se bomo posebej osredotočili na sodobne poklicne bolezni ter predstavili konkretne zakonodajne predloge za spremembo vse bolj zaskrbljujočega stanja.

Na konferenci bomo združili umetnike, pravnike, zdravnike in raziskovalce. Upamo, da se nam pridružite in pripomorete k večji vidnosti vse hujših zdravstvenih izzivov prekarnih delavk in delavcev v kreativnih poklicih.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na info@asociacija.si ali 051/773 611. V priponki vam pošiljamo tudi podrobnejše vabilo, program in seznam gostov.

Vljudno vabljeni!

Društvo Asociacija

Vabilo na prvo celostno konferenco o zdravstvu samozaposlenih v kreativnih poklicih