Na papirnatih avionih

Spoštovani,

kot najbrž že veste, si umetniške akademije Univerze v Ljubljani – AGRFT, ALUO in AG – že dolgo časa prizadevamo za rešitev prostorskih pogojev, v katerih delujemo.

Z veseljem sporočam, da so se prizadevanja naše akademije letos prvič po 60 letih uresničila in da smo uspeli najti prostore, v katerih bomo nekoliko lažje delali in ustvarjali; študijsko leto 2014/2015 bomo tako na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo začeli v novih prostorih na Trubarjevi 3.

V okviru selitve v nove prostore nameravamo organizirati selitev dela knjižnice v obliki žive verige od trenutne lokacije po Nazorjevi ulici do nove lokacije na Trubarjevi cesti 3.

Dogodek, ki smo ga poimenovali Na papirnatih avionih, bo potekal v nedeljo, 7. 9. 2014, v poznem popoldanskem času od 17.30 do 19.30, za njegovo izvedbo pa potrebujemo okrog 350 ljudi. V zvezi s tem vas vljudno prosim, da naše vabilo k sodelovanju na tem dogodku (v priponki) posredujete svojim zaposlenim oz. članom, saj nam bo njihova udeležba bistveno olajšala delo.

Prijave sprejemamo do 3. septembra na elektronskem naslovu:
na.papirnatih.avionih.agrft@gmail.com

Zahvaljujem se vam za pomoč in se veselim tudi srečanja z Vami; vabilo na dogodek boste prejeli ob koncu naslednjega tedna.

Lepo vas pozdravljam,

red. prof. Miran Zupanič
dekan AGRFTVabilo_AGRFT_selitev