Razpis za neigralska priznanja ZDUS za leto 2013 in Veliki bršljanov venec

Na podlagi Pravilnika o gledališkem priznanju »Veliki bršljanov venec« in »Bršljanov venec« za umetniške dosežke na področju režije, teoretične in praktične dramaturgije, scenografije, kostumografije, lektorstva, celotne likovne podobe lutkovne predstave, oblikovanja lutk, scenske glasbe v skladu z 20. členom tega Pravilnika sprejetega 18. marca 2011 objavljamo: RAZPIS

1. za zbiranje predlogov za priznanje »VELIKI BRŠLJANOV VENEC« – priznanje Združenja dramskih umetnikov Slovenije (v nadaljevanju ZDUS) za umetniške dosežke na področju režije, teoretične in praktične dramaturgije, scenografije, kostumografije, lektorstva, celotne likovne podobe lutkovne predstave, oblikovanja lutk, scenske glasbe za življenjsko delo.

2. za zbiranje predlogov za priznanje »BRŠLJANOV VENEC« – priznanje ZDUS za umetniške dosežke na področju režije, teoretične in praktične dramaturgije, scenografije, kostumografije, lektorstva, celotne likovne podobe lutkovne predstave, oblikovanja lutk, scenske glasbe za leto 2013.

Besedilo razpisa za neigralska priznanja ZDUS